De app FormulArt 2017 is een onofficiële formule 1 app. De app is een viewer voor de InfoGraphics van de 20 Grand Prix' die dit raceseizoen in de Formule 1 verreden worden. 
 
Naast informatie over wanneer de eerste race in het land verreden werd en de lengte van het circuit staan o.a. ook de winnaars van de afgelopen jaren, de snelste rondetijd ooit in een race en de kwalificatietijd van Max van vorig seizoen genoemd. Om goed voorbereid het raceweekend in te gaan, zijn ook de tijden (Central European Times CET) genoemd van P1 tm P3, de kwalificatie en de race.
 
Gebruik van de app:
De InfoGraphics kun je "pinch-zoomen" door met de duim en je wijsvinger op de InfoGraphic te "drukken" en vervolgens deze van elkaar af te bewegen.
Je kunt de InfoGraphic ook "draggen" over het beeldscherm door met je wijsvinger op de InfoGraphic te "drukken" en de wijsvinger vervolgens te bewegen.
 
De foto's op de achtergrond zijn foto's onder CC licentie. De link in de "bar" verwijst naar de pagina op internet en de licentie.
 
De InfoGraphics mogen, zonder toestemming van TGdesign, niet in andere publicaties (in welke vorm dan ook) gebruikt worden.
Copyright TGdesign ©2017
 
Wijzigingen informatie en typefouten voorbehouden.